Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Es nezinu, kas ir modē, laikam izeju no principa, ka jāvelk tas, kā jūtas ērti - un pamatā šajā sezonā tas ir legingi un tunikas. Iesaku iečekot apģērbus no popularitāti uzņemošā auduma Tencel/Lyocell. Tā ir refurb koka plūksna ar kokvilnas elementiem, iesvīdusi nesmird tik baisi, mazāk burzās un ir ļoti patīkama uz tausti. Man ir 2 tencela maiskleitas tipa, un 3 Superdry legingi. 80% laika valkāju tieši šos. Lini nervozi stūrītī pīpē, jo pārojo laiku lietoju kādas 4 baltas īsroku linu blūzītes. Resrvedam ir tenceli biezā slānī šobrīd, bet nu noteikti nesaku, ka visiem tagad jāskrien tieši turp. Manas tunikas ir Superdry (https://shopping.tallink.com/lv/shop/product/sievietem/apgerbs/svarki-kleitas/superdry-dress-tencel-8-391126VAR?market=lv) un Esprit (https://shopping.tallink.com/lv/shop/product/sievietem/apgerbs/svarki-kleitas/esprit-dress-xs-447706VAR?market=lv).

A bet jā, es esmu 100% mājsēdis, un man nekur nav jāiet nekad. Ja nu retajā reizē ir kaut kur jādodas, uzvelku _kaut ko solīdu_ no timeless apģērbu kolekcijas no pagātnes, man kaut kā neštirī fakts, ka tās ir iespējams 5-6 gadus vecas kleitas. Tās pārsvarā nāk no šejienes https://plaudeapparel.com/ - latviešu apģērbs, kas nemaksā simtus par vienību.
Nu tiesa, tur lielākā daļa lietu ir aprēķinātas uz tādām ducīgām teitoņu-skandināvu 180cm lēdijām (tātad man), es nezinu vai mazlitrāžu kompaktklašu ļaudīm tur viegli ko sameklēt :) Tā Plaude ir jēdzīga un nav tālu no tevis - aizkāp Vefā pie viņas parakņāties pa apģērbu standziņām, nenožēlosi. Viņa piedāvājas vienmēr pieteilorēt sirdī iekrītošus apģērbus.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba