Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

manuprāt vispār jāskatās cik tas ir ērti saimniekam, ja nav ērti, tad tas ir īstermiņa variants. suns ir visēdājs, viņam vajag gan šķiedrvielas gan gaļu, ir tajā FB lapā Suņi kaķi gaļēdāji svaigēdāji jābūt arī tabulām, bet jāņem vērā tas, ka gaļai u.tml. pirms tam jābūt saldētai un atkausētai vai termiski apstrādātai, ar zivīm tieši tas pats, kaulus dod tikai jēlus un kopā ar gaļu vai graužamos, lai nesasprūst, jo termiski apstrādāti plīst šķēpelēs un tas nav labi.

ja kaut ko dod papildus sausajai, jāskatās lai nav par treknu, aptaukošanās nav nekas veselīgs. kucēnu vecumā vispār man liekas ērtāk ir dot arī sauso, jo tur ir papildus minerālvielas un vitamīni.
putrai labi ir mainīt graudaugus un vispār varbūt retāk kviešus/miežus/auzas, var griķus vai rīsus, kukurūzu vai kartupeļus, jo ir teorija, ka graudaugi viņiem nenāk par labu un tur vispār var būt glifosfāti u.tml. un tos turēja aizdomās par vainīgajiem DOGO skandālā.
ir jau netā ļoti daudz info gan par kombinēto barošanu, par RAW, par BARF, ir dažādas uztura piramīdas atrodamas, bet ļoti jāizvērtē avots, labāk ticēt tam, ko saka DVM vai VMD, vet tehcnician/vet/nurse, jo par animal nutricionist var izmācīties pāris nedēļu onlaina kursiņos pa lēto un tad baigi atkarīgs kas tiem kursiem apakšā, ja saitā baigi sajūsminās par to, cik tā ir holistiska pieeja, tad arī jāizvērtē kritiski, jo ēdiens var būt kā liela daļa veselības profilakses, bet tikai viens no faktoriem.

šķēpus lauž ļoti, ir veti, kas ir par sauso barību, ir, kas tikai par dabisku barošanu. un info arī ir daudz, šito tēmu baigi kaismīgi uztver, tā kā diskusijās var nākties sagādāt ķiveri.

iesaka barot divreiz dienā, ja baigi vēlu, jāskatās kā ietekmē uzvedību. un lielajiem suņiem sportot pēc ēšanas ir no-no
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba