Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

man jau pāris gadus nav sunītis, neesmu sekojusi līdz aktualitātēm šai jomā, bet kādreiz pirku Acana sauso un vēl labas bija Orijen, Carnilove, Taste of the Wild u.c. Pirku vai nu Depo vai pasūtīju internetveikalos.
kaķim šobrīd pērku Applaws, manliekas viņiem ir arī suņiem bezgraudu sausās.
man vispār liekas, ka tā kā tas ir aizvien modīgāk, ir arī plašākas izvēles iespējas.
bet tā jau vienkārši jālasa sastāvi - lai nav nekādi graudaugi un kukurūzas milti un tamlīdzīgas lietas. bezgraudenes parasti ir dārgākas, kas no ražošanas viedokļa diezgan saprotams - bet ar jāskatās līdzi - lētākajām mēdz būt paliels kartupeļu vai zirņu vai sojas piemaisījums, bez tā arī tā kā varētu iztikt. bet atkal no otras puses - labāk tā, nekā tie graudaugi, kuru apstrādei plēsēju kuņģi vispār nav domāti - tāpēc arī smird, tāpēc ir daudz un lielas kakas, tāpēc bieži metas visādas alerģijas un ādas kaites utt.
esot arī FB domubiedru grupa par suņu raw barošanu, bet draudzene suņiniece žēlojās, ka tur ejot baigi augstos toņos. viņa pati reizi mēnesī vai pāris nedēļās aizbrauc uz Centrāltirgu, sapērkas visādas gaļas un subproduktus, mājās velta dienu tā visa sadalīšaai pa porcijām un saliek saldētavā. viņa turklāt arī veģetāriete. bet nu es tā nevarētu - man rauj uz augšu gaļas, īpaši jēlas, smaka.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba