Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

tik traki? cik ilgi Tu turēji?
es uztaisīju pirmo porciju mežonīgi asu, tad otro porciju neasu, sajaucu kopā un ieguvu perfektu. fermentēju ārpus ledusskapja apm 2 dienas un tas likās pilnīgi pietiekami. bet izrādījās, ka viņš diezgan raiti turpina fermentēties arī ledusskapī - tb neesmu paspējusi visu apēst, bet viņš ir kļuvis par stipru, lai man pa īstam garšotu. ož arī iespaidīgi. attiecīgi šodien izmēģināju kimči sautējumu (ko iesaka, kā labu veidu stipra kimči utilizēšanai). bija diezgan ok.

drusku paguglēju, palasīju forumus un nolēmu, ka turpmāk nemaz nefermentēšu ārpus ledusskapja. likšu uzreiz ledusskapī, viņš tur ņemsies pavisam lēni un man ilgāku laiku būs tāds svaigs un kraukšķīgs kimčijs kāds man patīk.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba