Par dārzeņu buljonu - es nu jau krietnu laiku esmu pārņēmusi savā virtuvē vienu life-hack no zero waste idejām. Laika gaitā saldētavā kastītē iekrāju visādus dārzeņu atgriezumus, kas citādāk ietu uz miseni (tā kā dārzeņi ikdienā tiek patērēti daudz, iekrājas diezgan ātri), kad ir iekrājušies, tad novāru buljonā, papildus apcepu sīpolus, ķiplokus un dažreiz arī čilli un ingveru, ar visu eļļu klāt buljonam, pēc gaumes klāt arī garšaugus, kārtīgi visu savāru un nokāšu, buljons sanāk lielisks. Ir bišku ņemšanās, jā, bet, tā kā man buljonu kubiņi šķiet krietni par sāļu, tad šis variants ir lielisks. Turklāt - zero waste taču, glābjam planētu, un tā.