Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Kinematogrāfs!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starp citu, mūsu pagalmā jau otro reizi kaut ko filmē. Liekas, ka nevis Bez Tabu, bet kaut kādu seriālu.
Atbrauc ar busiņu, izkrāmē kameras un visādus cilvēkus. Strādājot no mājām, viss acu priekšā, visu redzu, kā režisors mētājās ar rokām, kaut kādi ļaudis, svarīgā skatā, staigā ar statīviem un trepēm
un mikrofoniem. Vairāki kaimiņi jau būs tikuši kadrā.
Vispār jau interesanti, ko filmē, vietējos seriālos visi dzīvo Jaunajā Teikā vai Mārupē. Ne kā mēs. Varbūt tās ir epizodes, kur Galvenā Varone, piemēram, apciemo kādu tanti Degradētajos rajonos. Mums toties puķu dobes ļoti skaistas, ceru, ka tās būs kadrā.

Līzei augstskolā arī filmēja. Viņiem tur telpas ar smago padomju mantojumu, un tad vienā gaitenī pēkšņi uzradies tāds kā kabinets ar paklāju (!) pie sienas. Un padomjlaiku rakstāmgaldu, pie kura sēdējis vīrs brūnā uzvalkā ar neglītu platu šlipsi. Tādas agrāk sauca par "siļķēm".
Līze laikam viņiem izjauca visu epizodi, jo pajautāja brūnuzvalkotajam, vai te var staigāt. Brūnuzvalkotais sācis smieties un atskanējusi balss, ka nu viss, jāpārtrauc filmēt. Iedomājieties, jūs filmējat kaut ko par latviešu ciešanām padomju jūgā, un jums visu izjauc jauniete futūristiskās sporta biksēs ar sporta somu un datoru.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba