Hmm, manā atmiņā falafeli uzcakot bija kā divus pirkstus apčurāt:)
Ņem konservētos turku zirņus, sablenderē ar vārītiem burkāniem un pievieno daudz pētersiļus. Pārējo visu pēc garšas un patikas. Vienīgā jebļa bija ar piciņu/kotlešu veidošanu, jo līp pie rokām. Tāpēc to dara ar divām slapjām ēdamkarotēm, ātri uz plātnes vai gaļas dēlīša un uz pāris stundām saldētavā. Vēlāk tik atliek gatavo produkciju paķert no saldētavas un iemest verdošā eļļā. Viss.
Ņem konservētos turku zirņus, sablenderē ar vārītiem burkāniem un pievieno daudz pētersiļus. Pārējo visu pēc garšas un patikas. Vienīgā jebļa bija ar piciņu/kotlešu veidošanu, jo līp pie rokām. Tāpēc to dara ar divām slapjām ēdamkarotēm, ātri uz plātnes vai gaļas dēlīša un uz pāris stundām saldētavā. Vēlāk tik atliek gatavo produkciju paķert no saldētavas un iemest verdošā eļļā. Viss.