Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nopirku, tātad, kurmju repelentu smakas formātā. Ar šo atbaidot kurmjus no lidlaukiem un futbola zālājiem. Par lidlaukiem ticu, tomēr varēja jau brīdināt.
Tā smaka ir baisa, mīļā draudze. Es vispār neiedomājos, ka kaut kas tāds eksistē. Tas ir kā izgāztuves koncentrāts, kas nedaudz pašķaidīts kandžas "galvās" un izrotāts ar zaļbarības tornīti. Es ticu, ka visa dzīvā radība sakravā koferus, kad kaut kas tāds parādās rajonā.
Es spēju pieliet tikai trīs caurumus. Pēc tam man visu vakaru likās, ka smirdu.

Līze iznāca no guļmmājas un komentēja īsi- pēc sūdiem un vēmekļiem.
Citi biedri minēja, ka tā smird vairākdienu brīvdabas pasākumos, kad zāle labi samīdīta, vietām nočurāta un nolieta ar alu.
Interesanti, ka izgājšgad tieši šitā smirdēja no kaimiņu teritorijas. Mūsu sazvērestību teoriju nodaļa tūlīt iedomājās, vai tikai nav notikusi kurmjdziņa.
Šovakar gāju pirkt auskarus Ādažu Jahontā diezgan panetīrās džinsās, t- kreklā ar kisku, bez kosmētikas un izspūrušiem matiem, ar salmu aiz auss. Pārdevēja bija izturēta un smaidīga, gatavais enģelis. Galu galā, Ādaži ir drusku lauki, tur varbūt pilns ar pagrīdes miljonārēm, kuras grib pirkt auskarus!
Pēc tam Rimi satiku puisieti, ar kuru pirms gadiem 23 gāju uz dejām un skatīties gūlbjumāju. Nu nekas, viņš jau arī bija bez kosmētikas un šortos!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba