Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Kustinatoru kustība, tātad.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es mazliet pareklamēšu Kustinatoru kustību, ja drīkst. Vairāk par Kustināciju var atrast tīklos
https://m.facebook.com/KustiNacija/
un pie treneriem, protams. Bet visi, kas nevar pieliekties (mēs nerādīsim ar pirkstu, ja) un arī tie, kuri var, bet negrib, vai grib un var, vai pat tie, kuri spēj noskriet Stirnu Bukus, tiek aicināti apmeklēt arī Līziņas fizioterapijas treniņus visu aprīli un maiju, katru otrdienu Mūsu Rajona stadionā pl.18.30.tieši vienu stundu. Es arī apmeklēju, bet izliekos, ka treneri nepazīstu, lai citi nedomā, ka man tur kāds blats.
Visiem, kuri gribēs, es izstāstīšu, kur atrodas Mūsu Rajončika stadions, bet gan jau pietiks, ja teikšu, ka tas ir pie 64.vsk sākumskolas.
Reklāmu varēja redzēt valsts televīzijā, bet vismaz es tur neko nevarēju saprast, tāpēc Jaunkundze nofilmēja māsu ar telefonu un ielika feisbukos, un tūlīt daži kustētgribētāji arī ieradās, pārsvarā dāmas.
Ja nāksiet nākamotrdien, krāsojiet skropstas, jo būs arī žurnāliste un fotogrāfs, un jūs varēsiet arī tikt presē pilnā augumā no priekšas vai pakaļas, kura puse nu jums glītāka.
Ā,vēl nepateicu, ka treniņi par brīvu, sviesta cibiņas un medus podiņi nav jānes, var braukt ar divriteņiem, ir kur pieslēgt, un nemaz tik viegli nebūs, man no izgājušreizes divas dienas sāpēja vaigi.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba