Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Tīri no virsmas viedokļa vislabāk kalpo akmens masa, Ballarini ir tādas pannas (tieši akmens masa, nevis keramika!). Problēma, ka tam pašam Ballarini nav nevienas akmens masas pannas, kura būtu ar pietiekami biezu dibenu, lai tas neizlocītos ar laiku, kā arī ne visas viņas ir indukcijas plītīm (bet Tev laikam tas nav aktuāli). Ja nav paraduma pārkarsēt pannu un galvenā problēma ir virsmas skrāpējumi un piedegšana, tad dodies uz Arkolat un pērc Ballarini. Ja problēma ir pannas izlocīšanās, tad dodies uz Gemosu un mēģini, kura smagāka. Virsmas skrāpēšanas ziņā viņas visas būs vienādas, lai kā leopotos ar tādām un šitādām izturīgajām tehnoloģijām. Nevajag iekrist uz mārketingu un pirkt Woll pannas, es reiz tā izdarīju, bet piedega tikpat ātri, cik lielveikala panna :)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba