Tīri no virsmas viedokļa vislabāk kalpo akmens masa, Ballarini ir tādas pannas (tieši akmens masa, nevis keramika!). Problēma, ka tam pašam Ballarini nav nevienas akmens masas pannas, kura būtu ar pietiekami biezu dibenu, lai tas neizlocītos ar laiku, kā arī ne visas viņas ir indukcijas plītīm (bet Tev laikam tas nav aktuāli). Ja nav paraduma pārkarsēt pannu un galvenā problēma ir virsmas skrāpējumi un piedegšana, tad dodies uz Arkolat un pērc Ballarini. Ja problēma ir pannas izlocīšanās, tad dodies uz Gemosu un mēģini, kura smagāka. Virsmas skrāpēšanas ziņā viņas visas būs vienādas, lai kā leopotos ar tādām un šitādām izturīgajām tehnoloģijām. Nevajag iekrist uz mārketingu un pirkt Woll pannas, es reiz tā izdarīju, bet piedega tikpat ātri, cik lielveikala panna :)