Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar no rīta, mazā gaismiņā izgāju pa durvīm, nokāpu pa trepītēm un nožāvos vēkšpēdu, kur slavenā turbosētniece nebija nokaisījusi (es viņu diez ko nemīlu, viņa apkalpo kādas 25 mājas,un rezultāts ir tieši tāds, kā kad viņa mēģinātu aptīrīt kādas 25 mājas, pie tam šis radījums vienmēr nešķīsti lamājas un brēc, ka māju iedzīvotāji viņai gandējot dzīvi), patiesībā nokritu pļeks uz labā pakaļējā šķiņķa.
Tas bija gana sāpīgi, un es šo pieredzi nevilšus skaļi verbalizēju nepieklājīgā vienzilbes vārdā, kas droši vien neuzlabos manu publisko tēlu, sevišķi kaimiņu sievu acīs. (Kaimiņi ar mani labprāt sveicinās,bet no dievām īsti draudzīgas ir tikai divas,ckamēr pārējas raugās uz mani ar neslēptām aizdomām).
Es, protams, nelepojos ar šo, tikai gribēju piezīmēt, cik trausli mēs esam, un krīzes brīžos, krītot uz pakaļas un tmldz, izšaujam bļaģ, nevis mammu vai Dies augstais.
Šodien man tur ir zilums, un stipri sāp, skaidrs, ka būtu man 25 gadi vairāk un osteoporoze, gūžas endoprotezēšana būtu mana šodiena.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba