Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šis septembris ir tāds nemierīgs un trauksmains. Kurmis ar ģimeni trauksmaini rok maurā rakstu rakstus, projektē lūramcaurumus. Jāsāk vilkt katetes un hipotenūzas, varbūt tur kāda slepena simbolika, vēstījums kā apļi rudzulaukā. Ciema lielveikalā nopirku kurmim divus odekolonus Šiprs un divus odekolonus Saša. Salaistīju lupatiņas, sabāzu alās. Kurmim acīmredzami patīk, jo pa nakti parādījušies vēl divi lūramcaurumi. Arī kurminatoru uzstādīju, bet kurminātors varētu būt sabojājies, jo senāk pīkstēja un kurminēja ar noteiktiem intervāliem, tagad neganti sīc bez pārtraukuma.
Es pati arī esmu nemierīga. Gribas aizrakties līdzi kurmjiem, ar gājputniem lidot jau visi var gribēt. Gribu citu darbu, gribu citu visu ko. Revolucionāra situācija, Dakter! Atcerieties, kā tur bija? Augšas nevar, apakšas negrib pa vecam vai otrādi.
Jā, un kad tos lētos odekolonus pirku, kasierpuika drusku noskatījās, visu vasaru pirkām rumus un visu ko tādu, skaidri viņam tās nacionālās dzeršanas īpatnības redzamas, bet es arī paliku cieta un ne aci nepamirkšķināju, krāmēju savus šiprus un sašas sudraba saktām šķindot.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba