Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Drusku aizstāvības Jaunpils sieram. Mūsu ģimenei ļoti gāja pie sirds, un mūsus ģimene ļoti daudzu gadu garumā ir ēdusi mājās gatavotus sierus no tik ekoloģiskām sastāvdaļām, kāda lielākai daļai šo laiku ēdāju ij sapnī nav rādījusies. :)
Tas "cietums" ir gluži normāls, ja mājās gatavotu sieru patur neaprītu vairāk kā nedēļu, būs ļoti līdzīgs, vismaz mammas māsas Annas siers kādreiz bija ļoti līdzīgs šim (viņai šobrīd ir 89 gadi un sierus vairs netaisa). Mūsdienās, cik novērots, lielākā daļa "mājās gatavotu Jāņusieru" top 23.06. no rīta, bet vakarā tiek likti galdā, man personīgi tā šķiet zaimošana.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba