Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pasaulē ir izgudrota nekad nenomazgājama un nešķīdināma superlīme. Tā ir tā substance, ar kuru līmē svītrkodus un dažādas nesalasāmības pakāpes uzlīmes uz priekšmetiem ar variablu izmantojamību. Katliņš, kuram arī bija uzlīmēts paziņojums par dzimšanas vietu Ķīnas Tautas Republikā, jau piedzīvojis daudzkārtēju mazgāšanu trauku mašīnā, bet uz viena spožā sāniņa joprojām līme.
Dīvaini, ka par šo superlīmi nekā nezina citi superlīmes izgudrotāji, kas joprojām cenšas izgudrot jaunas līmes. Es domāju, šeit informācijas aprite nepavisam nav līmenī.

Katram spēkam savs pretspēks, MelnāMāte pret Balto Tēvu, Šķīdinātājs pret Līmi, un lūk, vienreiz (nu,sen) man izdevās tādu uzlīmju-svīrtkodu līmi notīrīt ar Hallo Kitty bundžas dzērienu, kas bija iegūts kaut kādā bērnu konkursā, un kura sastāvā bija vielas, kuras parasti nav savienojamas ar lietošanu bērnu uzturā, bet labu mantu tak nevar vienkārši liet podā, ja ar to var liet podā un pa ceļam izmazgāt podu (jā, tapa balts un pazuda tās nejaukās nogulsnes, par kurām allažiņ tā uztraucas mājsaimnieces reklāmās.

Iespējams, ka ražotājs vienkārši nav atradis savam produktam pienācīgu nišu, tad nu es pie viena ar šo gribētu reabilitēt HalloKity dziru un ierindot starp labākajiem bērnu dzērieniem no tīrāmajiem līdzekļiem.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba