Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biju pasēņot. Sēņot man patīk tik gauži, ka nedodiet man ēst un dzert, dodiet nazi un grozu un laidiet mežā.
Es pat nezinu, kas labāk, sēņot vai sekss.
Sēņošanai piemīt zināmi sezonalitātes ierobežojumi, no otras puses sēņošana nav nekas tāds, ar ko pēc sabiedriskas domas ieskatiem cilvēkam fertilā vecumā būtu jānodarbojas obligāti, lai neizskatītos pēc lūzera citu acīs, līdz ar to izpaliek spriedze, ak, jau pusgadu nav sēņots, esmu pilnīgs lohs, steidzami jāsēņo, ar ko gan lai sēņoju, ja ne citādi, vismaz pastāstīšu draugiem, ka kaislīgi sēņoju. Sēņošanas sezonai beidzoties var vienkārši ieziemot ekipējumu un rimti gaidīt nākošo sezonu. Sēņot pavisam harmoniski iespējams arī vienatnē, pie tam indivīds tāpēc nav spiests justies kaut kā neveikli. Lai sēņotu, dāmas kājam nav obligāti jābūt vaksētām gludām kā apšubekas cepurīte, un mugurā itin mierīgi var vikt veco, labo sporta krūšturi, nevis to no izejamā teātra komplekta ar špicem. Vārdu sakot, cilvēks sēņojot var atļauties būt pat nesmuks.
Mežs, protams, pilns kā Gauja no Cēsīm līdz nolāpītajai Siguldai. Ap desmitiem rītā parādījās ilggulētāji. Konkurējošo sēņotāju auri cēlās pāri senajām kāpām biedējoši ka nazgulu brēcieni, un mana kuslā roķele laiku pa laikam nevilšus sažņaudza ciešāk nazīti.
Kamēr neviena nemanīta grāvī šķinu sviestabekas, garām aizslāja trīs braši krievu vīri, viens skaļi risināja kādu samilzušu attiecību problēmu s ļubimoj. Var jau būt, ka viņš vienkārši pārstāstīja biedriem kāda seriāla iepriekšējās sērijas.
Nu man ir pilns kartupeļu grozs ar šito jaukumu, un vakarā būs mērce. Brīnišķīga diena!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba