Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

un tā ir ne tikai skolā, bet arī lv koledžās un tā sauktajās augstskolās. protams, ne visās, un ne visi pasniedzēji. bet šokējoši liels īpatssvars. pat a klases iestādes, par b un c nerunājot
un augstskolu gadījumā tas vairāk satrauc tāpēc, ka, ja, piemēram, ekonomikas pasniedzējs nav spējīgs savu priekšmetu vajadzības gadījumā pasniegt angļu valodā (un es domāju tādā ziņā kā profesionālo terminu pārzināšana, nevis perfekta gramatika, kā arī lasīt literatūru angliski, bet atgremot latviskos tulkojumus konspektīvā veidā), tad tas jau liecina par nepatīkamām tenedencēm procesos un sistēmā kopumā.
otra puse, protams, ir arī studenti, kur nav spējīgi sagatavoties semināram, jo nespēj saprast uzdoto literatūru angliski.
te tā problēma laikam ir no daudzām un dažādām pusēm skatāma.
citam piemēram - mans brālēns tūliņ, tūliņ kļūs par fizikas zinātņu doktoru. fiziku iemīlēja pateicoties savam fizikas skolotājam, sirmam kungam, kurš pilnīgi noteikti nezināja angļu valodu 90tajos un 2000šajos, bet toties viņam nebija nekā neskaidra fizikas likumos, un ar savu personību un metodi tā aizrāva skolēnus, ka ļoti daudzi pēc tam gāja studēt fizmatos.
neviennozīmīga tā lieta
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba