Ierūgušas zaptes ir nenovērtējami lieliskas šajā receptē:
glāze ievārījuma, glāze cukura, 1 ēd.k. sodas: samaisa, uz stundu ieliek ledusskapī;
pievieno glāzi krējuma, 3 olas, 2,5 līdz 3 glāzes miltu.
Samaisa, lej formā, izcep, ēd un slavē.
Es jau sen visus radagabalus esmu nozvērinājusi - ja viņiem kāda zapte sarūgst, lai atdod man.
glāze ievārījuma, glāze cukura, 1 ēd.k. sodas: samaisa, uz stundu ieliek ledusskapī;
pievieno glāzi krējuma, 3 olas, 2,5 līdz 3 glāzes miltu.
Samaisa, lej formā, izcep, ēd un slavē.
Es jau sen visus radagabalus esmu nozvērinājusi - ja viņiem kāda zapte sarūgst, lai atdod man.