Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir gadījies pieredzēt arī jautrākus Jāņus, visu dienu un nakti lija, lija un lija. Nopinu sev slapju, bet citādi glītu vainadziņu, sakūru jaunkundzēm diezgan slapju ugunskuru, un, lai gan viņām labāk tikās ķiķinat un spiegt savā namiņa, pāri ugunskuram pāris reižu pat pārlēca. Izcepto gaļu gan aprija kaķis, strīpains laipītājs, bet lai jau viņam tiek.
Vēlak pārvācos gaidīt sauli uz kaimiņmāju, kur ciemos bija uzradies Vitjuks. Vitjuks bija nenosakama vecuma, inteligenci nodzēris krievu kungs, kurš gan pats teicās esam francūzis, beidzis Mākslas akadēmiju un pārcietis trīs sievas. Vai četras. Otrajai kājas ļoti garas. Вооот, такие ноги! Nezinu, ko tieši viņs varēja būt pabeidzis, bet valoda vietām smalka un burzguļoja kā vīns no kakliņa. Вы такая миниатюрная но у вас должно быть несколько детишек, viņš teica (tas droši vien smalks mājiens uz manām formām) un aicinaja uz deju. Gumijniekos. Slapjā dārzā. Vitjukam pasam esot 3 bērni, oficiālie un vēl daži neoficiāli. Meita dzīvo Kiprā, dēls Londonā.
Saule kaut kā uzlēca pavisam nemanāmi pie Gaujas un bez Vijuka, kuru atstājām sargāt ugunskuru.
Sapnī es piedalījos realitates šovā, tajā man bija geju draugs, vārdā Deksters.
Man vispar ir jau gana šīs piecu dienu dīkas dzīves tēvamājās, es tā vairs nemāku, es esmu kā maza, resna, hiperaktīva taksene, kā teica Jaunkundze, man vajag, lai apkārt viss vārās un virst. Kur mani grūtumi, kur šūpuļtīklā un stāvus!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba