Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

skolas maize

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien man piezvanīja no skolas. (Man vispār nepatīk, ja zvana no skolas. Man allažiņ liekas, ka kāds būs pārsitis galvu, vai novēmies aizvests uz slimnīcu. Man ir zvanījusi pat Jndržika ķīmijas skolotāja, lai tak Jndržikiņš atnākot uz konsultācijām, atzīmi vajagot palabot). Šoreiz Līželes informātikas skolotāja. Un iesāka ar vārdiem: "Nezinu, vai vajadzētu vai nevajadzētu sākt uztraukties..(bļaģ, es JAU uztraucos!)..bet vai jūs nezināt, kur ir Līžbete? Nē , viņa nav skolā."
Ap šo brīdi man pulss bija saskrējies kā traks zirgs un raustījās plakstiņš. Pēc tam viņa kaut ko piebilda par kolektīvu bastošanu. (Es atviegloti solījos sabārt!) Ka tā jau tie jaunieši darot.
Izrādījās, ka minētie jaunieši tiešām nobastojuši informātiku (izņemot Līzi, kura gāja pie ārsta), jo kādam tak jāskatās superlīgas spēle, bet sk. Eglīte no galda nodzīta kaķa atriebīgumā piezvanīja katram jaunietim, lai pavēstītu, kādi tieši sūdi viņu rīt sagaida, bet gadījumos, kad jaunietis pamanījās atslēgt telefonu, zvanu dabūja māmulīte vai tētis. Vai abi divi. :) Iedarbīgi, pareiz?
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba