Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es pavisam nejauši aiz tīri kaitīga ieraduma lasīt visu drukāto vārdu garāmejot pievērsos outdoor sociālajai reklāmai.
Nu ziniet tās, kuras paraksta ne ta VID, ne tas kas cits (rīt apskatīšu ciešāk, gočpendel), tās, kur attēlotas itin kā nelegālo cīgu paciņas, ļoti nepievilcīgas reklāmas. Bet vai zināt ar, dārgo dakter, kas tur rakstīts?
Nu tur rakstīts apmēram tā: MŪSU VALSTĪ (šis, protams, ir no aizspriedumiem brīvs atstāsts, taču tas ir galīgi droši, ka viss teksts sākas ar vārdiem "MŪSU VALSTĪ") kontrabandas cigaretes izplata organizētās noziedzības grupējumi". (Bezgala jauki apzināties, ka citās vastīs kontrabandas cigaretes izplata valdība!)
Vēl ir tāda bildīte kur uzrakstīts, ka MŪSU VALSTĪ (kā gan citādi, citās valstīs viņi pīpē lagālās!) pusaudžiem brīvi pieejamas kontrabandas cigaretes." Apakšā ļoti maziem burtiņiem uzrakstīts, kur jums jāziņo, ja pretī nāk organizētā noziedzība ar kontrabandas cigaretēm.
Jūs tak uzķērāt, pareiz? MŪSU VALSTĪ un tālāk viss sūdīgi. Tā kā man ir paranoidāla paranoja, tad es nodomāju - varbūt tas tā ar nolūku.
Nu lūk, es nodomāju, ka šāda hujņa ir pretvalstiska un kaitīga un gan jau, ka par nodokļu maksātāju naudu, un kur par to var pasūdzēties. Pirmkārt - par nodokļu maksātāju naudu, otrkārt - visai bezjēdzīgi, treškārt par lēnu un nemanāmu valsts prestiža graušanu.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba