Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kaimiņiene pastāstīja, ka tie jaunie kaķēni mūsu pagalmā nav vis izšķīlušies pagrabā, bet gan atradušies kastē kopā ar savu mammu. Kasti atvedis kāds vīrišķis ar auto (lai viņam dārzā rozes nenovīst, vai nav viens pakaļascaurums, ko?!) un nometis pie miskastēm.
Un tā nu viņi te dzīvo.
Tās otrās (konkurējošās) mājas sētniece baroja visus pagalma kaķus, bet tad mājas iedzīvotāji (TĀS mājas, ja, mēs neko nedarījām) uzrakstījuši petīciju, parakstījuši un kautkur nosūtījuši. Daudzi kaķi pēc tam kaut kur aizvesti un pazuduši. Vispār, jā viņu tiešām ir mazāk. (Pazudiis arī resnais tēviņš, kurš mīlēja apčurāt Ostapa iestādīto punduregli. Tai viena puse pavisam nokaltusi) Varbūt sterilizēs un tad atvedīs atpakaļ? Man vispār nav žēl, ka kaķus baro, kaut kas jau viņiem jāēd (nesakiet nevienam, es arī dažreiz pabaroju), bet nosterilizēt gan nekaitētu.
Mums zied 1) paradīzes ābeles 2 gab, 2) vilkābele 3) mani nelegāli iestādītie ceriņi. Sanāca balti.
Vietējā Maximā ir jauna advancētā uzkopēja. Tā, kas braukā ar grīdas mazgājamo mašīnu un cenšas uzbraukt tev uz kājām. Iepriekšējā bija mana favorīte. Man liekas, viņa mani vajāja. Tiklīdz es dziļdomīgi apstājos pie jogurtu stenda, tā harpija ir klāt un cenšas mani sabraukt. Ja es pārvietojos pie tējām (vai jebkur), viņa man seko, un acīs viņai deg baiga uguns, bet lūpas sastingušas naidā. Tāds tēls būtu taisnie vietā kādās datorspēlēs, sevišķi visāds varoņeposos. Iespējams, viņa daudz grēkojusi iepriekšējā inkarnācijā un tagad izpērk savu ieburzīto karmu.
Man liekas, jaunā ir mazliet mazāk bīstama un nav arī tik veikla un apķērīga.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba