Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Mnjā... Man tepat pa rokai mētājas paprāva grāmata ar nosaukumu "Paveic Pats!". Iekšā esot remontdarbu paņēmieni, paskaidrots un parādīts katrs darba solis, un šī grāmata būs mums lielisks palīgs, kad gribēsim ko Paveikt Paši, tā vēstī aizmugurējais vāks. Noderīga literatūra, tā likās.
Uzreiz aiz priekšvārda seko nodaļa "Ko nedarīt pašam", kurā uzskaitīti visi profesionāļi, kuru funkcijas pašam veikt nevajadzētu. Izlasot to, radās jautājums, ar ko tad ir piepildītas tālākās daudzās grāmatas lappuses? Nu, teiksim, 34. lappusē trijos fotoattēlos attēlota "āmura lietošana". Vienā no bildēm pie āmura pievilkta bultiņa ar tekstu "Visefektīvākie ir precīzi un spēcīgi sitieni".
48. lpp atrodam tikpat noderīgu triju ilustrāciju kombināciju ar virsrakstu "Rakšana ar lāpstu", un blakus lappusē divās bildēs atainota "Ķerras lietošana".
Man šķiet, ka tiem cilvēkiem, kuriem šīs shēmas ir vajadzīgas, galīgi neko nevajadzētu mēģināt Paveikt Pašiem. Ir jau tajā grāmatā arī noderīga informācija, taču tās nav daudz, lielākā satura daļa atgādina bilžu ābeci ar dažādiem darbarīkiem ilustrācijās.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba