Izklausās smalki un diezgan sarežģīti. Katrā ziņā, receptes autorei ir pamatīga mājsaimniecība, kurā ir atrodamas cīsiņi, majonēze, sinepes un pat vārdā nesauktas garšvielas.
Savulaik ilgi un sarežģīti gatavojamais ēdiens saucās "asiņainie tārpi", proti, vārīti spageti, kas pirms galdā celšanas bagātīgi pārlieti ar ketčupu. Pārpilnības brīžos ketčupam varēja pievienot arī majonēzi.
Ātrās uzkodas (bet tas jau labākos gados) varēja pagatavot, ja bija rudzu maizes ķieģelītis, Lido "Ekstra" desa un vecais, labais ketčups (ideāli, ja kaut kāda šašliku variācija). Uz ķiegelīša šķēles liek desas šķēli, pārlejot to ar ketčupu. Klāt piedzer pienu. Atkārto, kamēr paēdis. Starp citu, arī tagad ar šo pa reizei niekojos.
Savulaik ilgi un sarežģīti gatavojamais ēdiens saucās "asiņainie tārpi", proti, vārīti spageti, kas pirms galdā celšanas bagātīgi pārlieti ar ketčupu. Pārpilnības brīžos ketčupam varēja pievienot arī majonēzi.
Ātrās uzkodas (bet tas jau labākos gados) varēja pagatavot, ja bija rudzu maizes ķieģelītis, Lido "Ekstra" desa un vecais, labais ketčups (ideāli, ja kaut kāda šašliku variācija). Uz ķiegelīša šķēles liek desas šķēli, pārlejot to ar ketčupu. Klāt piedzer pienu. Atkārto, kamēr paēdis. Starp citu, arī tagad ar šo pa reizei niekojos.