BoRdo -

About  

Previous Entry Oct. 19th, 2005 @ 10:34 am Next Entry
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: October 19th, 2005 - 01:32 pm
(Link)
Nu nez nez... njemot veeraa to, ka esam Latvijaa - jaa.. laik visiem nekas cits neatliek, kaa 80-90% savas dziives (neskaitot miegu) veltiit darbam. Tachu taa nav cilveeku probleema. Taada ir muusu VALSTS.

Normaala attiistiitas valsts pilsonja darba laiks aiznjem ne vairaak kaa 50% vinja briivaa laika.

Un vispaar pilnveertiigi cilveekam ir jaabuut sekojoshai proporcijai: 25% darbs, 25% gjimene, 25% atpuuta un 25% izgliitoshanaas (kas notiek visu dziivi). Taads ir pareizs cilveeka dziives grafiks. Paskaties uz hatteru.. ko vinjsh raxtiija. Kipraa visi ir taadi bezdjeljnjiki, ka arii vinjsh jau pie taa saak pierast pats.. jo tur nav taa jaapiepuulas, lai nopelniitu naudu.

Nu patiesiibaa, ja runa iet par slinkumu, tad man jaasaka veel kas: slinkums ir lielaakais cilveeces evolucijas stimulators. Tikai pateicoties slinkumam tika izgudrots ritenis.. un peec tam arii neskaitaami daudz citu lietu, kas atvieglo cilveeka dziivi.

Nu tik daudz no filosofijas.. tachu jebkursh cilveeks ir slinks. Tu taads neesi vieniigais. Paarvareet slinkumu? Man skjiet, ka tev ar to probleemu toch nebuus! Un tagad pajautaa sev: vai es esmu kaads suuds, kas nespeej paarvareet savu slinkumu? Vai mans gribasspeks ir vaajaaks?

Un nobeigumaa nostaajies uz klints malas un blauj: " AI EM SAMBADII!! AII EEM SAMBADIII! AAAAI EEEEMM SAMBADIIIIIIIIIII!"

&)
From:[info]buka
Date: October 19th, 2005 - 02:43 pm
(Link)
to visu cuba saka z skatuves ar pirxtu vicinaadams un balsi paceldams.
peedeejaa rindkopaa cuba jau bez maz kliedz rokas pret debeesiim paceelis......
:DDDDDDDDDDdddddddddddddd
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: October 19th, 2005 - 05:48 pm
(Link)
Es neprotu uzstaaties uz skatuves &)
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba