BoRdo -

About  

Previous Entry Aug. 27th, 2005 @ 11:01 pm Next Entry
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 28th, 2005 - 01:12 pm
(Link)
Stulbais Deguns &D
Neklausi, ko vinjsh saka &P

Nee nu ok.. ir vesela rinda cilveeku, kuri labpraatiigi gaaja armijaa, bet shamos nenjeema (Naaviite, Agris, u.c.). Tachu ir arii vesela rinda cilveeku daudz daudz nepiemeerotaaki armijai, kurus turp panjeema ar varu... pret pashu gribu. Iespeejams, ka driiz tiem pievienosies veel viena kubatuura. Lai nu kaa.. tas likums viennoziimiigi paarkaapj jebkaadas cilveektiesiibas. Kaa var cilveeku piespiest kaut ko dariit pret vinja pasha gribu? + ar veseliibas risku.

Eniiveej.. ne visaam iestaadeem ir savas maajaslapas vai info i-netaa. Manupraat peec informaacijas tev buutu jaagriezhas kaadaa reaalaa (fiziski) adresee, jaasarunaa tikshanaas ar kaadu "svariigu" personu (nevis sekretaari), kas siikaak tev visu izstaastiis/izskaidros.

Taadas nu ir manas domas &)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 28th, 2005 - 01:15 pm
(Link)
P.S. - zem vaarda "svariiga persona" es biju domaajis cilveeku, kas tur ir/bija, kas zin kas tur notiek un kaaa.. kas tam iet/ir izgaajis cauri.

Sekretaare tev iedos bukletinjus, pastaastiis nekam nederiigu un nepraktisku informaaciju, no kuras diez vai tu guusi pareizu priekshtatu par to, kas tur notiek.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba