BoRdo -

About  

Previous Entry Oct. 1st, 2014 @ 09:34 am Next Entry
Nu ok. Šodien laikam iet lakt alu vēl ir par agru. Tomēr tas krekšķis kaklā liek par sevi manīt.
No rīta izlienot sildīt autiņu sapratu, ka rudens saka TUK TUK joba esmu klāt.
Vēl bija pirmais rīts kopš pirmā septembra, kad sataisījāmies laicīgi un bez liekas steidzināšanas un bļaustīšanās tikām līdz Svena skolai.

Un tad nedaudz par vēlēšanām. Palasīju to aicinājumu kā norotēt ievēlētos. Tipa svītrojam pirmos piecus. Ideja kā māja tomēr jāpadomā cik daudz cilvēku šādu praksi ievēros un vai nesanāks, ka vienai partijai tomēr paliek vecie buki, bet otrai jaunie gurķi netiek ar tiem vecajiem galā. Ehh... Ar katru gadu aizvien lielāks un treknāks QUESTIONmarks par to vissu.
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: October 1st, 2014 - 09:55 am
(Link)
Alu, manuprāt, var dzert arī ar sāpošu kaklu. Tas viss par rūgstošajiem ir baigais bulšits. Īpaši, ja pasterizētā alū tā pat dzīvības nav.

A pa vēlēšanām... kas tas par sviestu par tiem svītrojumiem? Kam nepatīk vecie buki, svītro laukā. Baigi patīk kāds no jaunajiem, liec krustu. Opcija dabūt kaķi maisā, jo kāds ir izdomājis veidu, kā sapist sistēmu... Olšteina bandu jau visi aizmirsuši? Neviens viņus tur negribēja, bet šie iekšā tika vagoniņā, jo lohu bari balsoja par Zatleru. Goda vārds... eksāmens ir jāsūta virsū.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: October 1st, 2014 - 10:40 am
(Link)
Aha. Eksāmens noderētu. Noderētu vispār videnē pēdejās klāsēs viela par politiku. Az in kā darbojas vēlēšanas kā izvērtēt kas patīk kas nepatīk utt Jo tākā es tajā scēnā neesmu ikdienā man piemēram ir grūti saprast kurš no visiem būtu piemērotākais priekš manas uztveres. Un pēc kā vadīties? Visiem ir neizpildīti solījumi utt.

Tas ko ar to gribu teikt - Gribu ietekmēt naudas kampēju īpatsvaru, bet izskatās, ka klasiskā "Balsošu par mazāko ļaunumu" taktika to nespej izdarīt.
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: October 1st, 2014 - 11:02 am
(Link)
Saprotot, kā strādā sistēma, būtu lielāka izpratne, kā panākt, lai visādi kampēji tur neatrastos. Un arī izmaiņas sistēmā varētu prasīt jēgpilnākas. Pagaidām viņi paši sev gudro noteikumus.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba