BoRdo -

About  

Previous Entry May. 13th, 2005 @ 03:01 pm Next Entry
Ceru ka sanaaca...
Cik tomeer es esmu emocionaals! Es domaaju ka nebuus tik traki bet nervozeeshana pamatiigaakaa!
Tagad taspac kas Cubam ... gaidiishanas periods! a nervi vairs netur!
+ jaameklee veel
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 03:16 pm
(Link)
Jā, es ar domāju. Sāc jau meklēt &PPPP

Da nu... es nez.. tb zinu, kā tas ir, bet nez vai tev šis palīdzēs:

Kad ej uz pārrunām, tev jāsaprot tas (jābūt tādai domāšanai/pārliecībai), ka tu esi viņiem vajadzīgs! Jo Darbs jau nav tā, ka tev viņu vajag.. darba devējam jau ar vajag darbinieku! So.. tā ir abpusēja procedūra. Tu gribi dabūt darbu, darbadevējs grib atrast darbinieku šim darbam... tātad, tev nav jājūtas kā pie zobārsta. Jābūt pārliecinātam sevī un jāuzvedas dabīgi. A nervozēšana = nav pozitīva īpašība pārrunās, jo tas liecina par mazo pieredzi dzīvē. So, ja mazāk nervozē - vairāk cerību uz darbu &)

Nu tas tik tā.. padoms or smth. &)
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: May 13th, 2005 - 03:26 pm
(Link)
Uhh! Vissu[pieredzeejushais CUBA :D
Da nee! es vairaak nervozeeju pirms un peec nekaa pashu paarunu laikaa! :P
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 03:30 pm
(Link)
Āā... nu ta jau O.K. &) Tad drīksti nervozēt tālāk. Tik ne uz bāru, ok? &))) Vlje.. tipa šodien @ DEPO kaut kāds tur tuss or smth.. varu iedomāties - ieeja atkal 5 Ls. Bet nu.. tipa matainais teica, ka tipa kaut kas kruts būšot. Jāpadomā. TB - ja būtu nauda, varētu padomāt &P

A par tiem Saulkrastiem svētdien... domāju, ka vajag tomēr aizmaukt, ja nelīs. Gribas dabu, laukus.. pastrādāt. Mežu, tur kur meičas rāda ... &D

Nu ķipa tā.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: May 13th, 2005 - 03:34 pm
(Link)
PSC! 5Ls par klubu! Jomajo! Es bla tik daudz tok nekad nemaxaatu!
Taa ir laupiishana!
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 04:01 pm
(Link)
Nu tas gan.. bet grupām ar vajag maksāt &) Tām, kuras tur brauc no ārzemēm uz latviju uzstāties. Nu.. pa vakaru kādus 300-500 Ls par ieeju gan jau viņi savāc, + no bāra tīrā peļņa varētu būt ~ 100-300 Ls (ja ir daudz cilvēku)... Kopā sanāk peļņa ~400-800 Ls mīnus īre, samaksa grupām, algas.. nu jā, vispār jau gan vienā vakarā īpašnieks ~ 100-400 Ls noplēš &) kabatā. 4 piektdienas mēnesī reiz 100-400 = 400-1600 Ls mēnesī = nav slikti &P

Nu tā tik matemātika.. varbūt tie manis izdomātie dati ir samērā neprecīzi &)

Nu bet man vispār vairs tie klubi nesaista... skaļums, dzeršana, nekārtības.. pff.. Jāsāk staigāt uz mierīgākā iestādēm (kafeinīcām, bāriem, restorāniem, hz ko vēl... bet nu tur kur mazāk dzer un vairāk runā &) Varbūt pat uz kaut kādiem Pulkvežiem or smth... ) A labāk maucam uz jūru mocīt voļļuku, un trešdienās fotbols offcourse! &)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 04:14 pm
(Link)
Ai.. bet Pulkvedī manuprāt tik luņi visādi tusē.. nu gan jau ka ne visi, bet daudz. Ne DEPO, ne Casablancā, ne citur man nekad nav ne ar vienu bijusi problēma.. a Pulkvedī ir. Tur tusē cilvēki ar samērā saspiestiem uzskatiem & iedomīgām fizeonomijām, kuri nezin kas ir cieņa un nerespektē citus. Vot piemēram... tu vienu vakaru tur atnāc "nezolīdi saģērbies" tevi uzreiz tur +/- norok... nākamajā dienā atnāc tur kā saldais.. uzreiz esi Dievs tai pašai publikai. Kur loģika? Stulbumā? Cilvēki ar nabadzīgu saprāta līmeni, kuri domā, ka viņiem ar to pietiek. Ai lab.. man laikam pasliktinājās garīgais... besī.

Karoč staigā smuks & sexīgs, un dzīvē tev visas durvis vaļā... vismaz iespējas daudz vairāk. (Neciešu tādu attieksmi & domāšanu) Pats par to pēdējā laikā esmu pārliecinājies... ja gribi gūt panākumus, tad sākumā parūpējies par savu vizuālo izskatu... tikai jārēķinās ar t, ka tu vari pazaudēt īstos draugus, iegūstot tādus, par kuriem rakstīju augstāk..

P.S.- Vispār aizmirsti šito tekstu &) Tas ir ne pa tēmu, just dusmu izgāšana.
From:[info]affair
Date: May 13th, 2005 - 04:32 pm

@ depō

(Link)
regejs all night long! PCHOLI būs! ;)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 04:37 pm

Re: @ depō

(Link)
Nu vo. ;) Ehh.. būs tiešām jāapsver šitais. + Slesis & Co jau ~2 mēnešus pa piektdienām mani sauc.. a es atsaku. Nepieklājīgi šitā atšūt cilvēkus &P Moš moš toč jāaizbrien būs...
From:[info]affair
Date: May 13th, 2005 - 04:38 pm
(Link)
esot šausmīgi labi pasākumi, bet arī man nav sanācis aiziet! tagad, kad it kā varētu, esmu slims un mājās veseļošos! :\
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: May 13th, 2005 - 04:41 pm
(Link)
Nu es kopumā šī gada laikā esmu bijis uz ~3 regej pasākumiem, 1 Ska + DEPO jubileju.. un vēl dažien normāliem. Tiešām nebij slikti &) Tik es tad pa daudz dzēru &))) A tagad itkā nedzeru, nepīpēju.. bet šķiet, ka nauda vēl ātrāk pazūd, nekā tad. Hmm... &)
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: May 13th, 2005 - 05:09 pm
(Link)
Nu nez! Pulkvedis nav slikts! ... nez man tur patiik bet man tas facekontrol nepatiik! Gadaas .. reti bet gadaas! Depo .. regejs! nesaista labaak uz shturm vai subterminal vai kauko taadu... d&b or smtn!
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: May 14th, 2005 - 01:13 am
(Link)
veixmi! :)
From:[info]het
Date: May 14th, 2005 - 07:44 am
(Link)
a tā man šķiet, ka ir visiem:)
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba