BoRdo -

About  

Previous Entry Jul. 9th, 2011 @ 01:18 pm Next Entry
Šīsvasaras lielākā vilšanās par Saldus Sauli.

Tātad nepietiek ar to, ka Jobanie "Lordi" ieradās noskaņojās un apklāja visu tehniku ar domu, ka ja kāds tagad viņu aiztiks tad mēs braucam prom (tas izveidoja sutuāciju, ka citām blicēm nav vietas uz skatuves un Fordžeriem pat nācās skriet uz Rīgu pakaļ savai tehnikai, jo pidari bija kautko savākuši. Nē viņi vēl izdomāja noraut Skayus no skatuves nost ar domu, ka Tagad spēlēsim mēs!!!
Pizdets, šitik uzvilkts es sen nebiju. Skumji bija dzirdēt, kad pēc 5 dziesmām mums paziņo, ka "Mēs jau gribētu vēl bet mūs dzen nost somi!"

JOBLAS!
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: July 9th, 2011 - 02:10 pm
(Link)
From:[info]dzeina
Date: July 9th, 2011 - 02:11 pm
(Link)
What? pag, tad kādā secībā vakar visi spēlēja?

/bet nu organizatori arī. Nosaukt par festivālu kaut ko, kas notiek uz tikai vienas skatuves.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 9th, 2011 - 06:29 pm
(Link)
Teorētiski bija 2vas skatuves. Tik to otro nosaukt par skatuvi pagrūti. Tādu kā šķūnīti drīzāk
From:[info]buka
Date: July 9th, 2011 - 06:46 pm
(Link)
bija jau vēl arī otra skatuve - vienā lielā bāra teltī izmēros 3x3
Reliki tur uzstājās. Uz lielās skatuves viss gāja pē plāna. Mazā atpalika par aptuveni 1,5 vai 2h un arī tad kkas tur paspēja samainīties. kroč bardaks.
Par točām bija jāmaksā 10 sraņi un rokas nebija kur nomazgāt. bet vzmz wc papīra netrūka.
Kopā atmosfēra jau oki, ja nebtu tā vipendrona ar skajiem. pie tam pēc tam, kad skaji sāka kravāties pūlī sāka skanēt visādi izsaucieni par "Somiem garšo p***is" (uzmini, kas ir šā ģeniālā saukļa autors :p)"ejam dzert" utt.... un uz sekundi jau likās ka lordiem sanāks bik feils, bet ak, es naivā dvēsele.
Lordi purkšķināja (tas kas var būt no vienas skatuves puses ir uzguņošanas un ko, no otras nebija saprotams)uz skaju laika rēķina un piedirsa visu amfiteijāteri ar papīriem, kas Radikāļiem bez maz ar buldozeri bija jāšķūrē nost.
Arī radikāļu laikā ik pa laikam tika skandināts "Skyforger" un par lordiem laikam kkas tika patikts, taču vairs nav atmiņa, jo radikāļi skatuvi nonesa godam.
Klasiskās festivāla beigas, kad visi ir tādā lopā, ka neko nesaprot, pārīši ņurcījās kur pagadījās un man šķiet, ka vieniem pat mošpits pie skatuves īsti netraucēja.
Episkākais skaits: ēdamzonā sēž beibe pārpālī galvu saķērusi un laikam štuko vemt vai nevemt, kājas plati. Džekiem vsmz bi incanti zīlēt vai jamai ir vai nav apenes kājās. Tad pienāca viņas "draugi" kāds pārītis, kas viņu smagajā lēmummā mēģināja atbalstīt. Varone izdomāja par labu vemšanai (es atgādināšu, ka viss norisinās ēdamzonā, bet iespējams to neviens īsti nemanīja, vai arī nelikās traucēti), tad draudzene turēja matus, bet kamēr varone vēma, pārītis virs viņas kaismīgi skūpstījās (pareizāk būtu teikt sūcās, bet maitātu "romantisko" gaisotni.
Episkāko citātu pastāstīšu dzīvajā, jo tur ar žestiem :)
beigās atpakaļ pie vāģiem, džeki (bordo un madis n vēl divi mārtiņi) sakāpa pikapa kastē un tika uzlikts vakara nobeigumam skaji. Tad ieradās tante un sāka dirsties. un tad jau no maža un laines teleports mājās, jo abi atlūza tuumšā naktē saldū, bet pamodās gaismā Rīgā pie mājas durvīm.
Mājās bijām ap 6iem, 9os Svens izdomāja, ka man jāpastāsta, ka jams vakar botāniskajā dārzā ēdis saldo popkornu un jājis ar zirgu.
So patreiz esmu debīla no miega bada. bet šo vajadzēja uzrakstīt. Ceru ka incanti. :)
From:[info]buka
Date: July 9th, 2011 - 06:48 pm
(Link)
tb "skatuve" bija 3x3
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: July 10th, 2011 - 01:20 pm
(Link)
Hīts jau bija arī tas, kā beibe ēdamzonā vemj, un tad atnāk māte un savāc savu novēmušos sīko meitu.. :D
Un Vikai lielais paldies par teleportu. Tiesa gan, es neko nesapratu, kāpēc jāmostās un jākāpj kaut kur ellē uz 5to stāvu, ja bija tik labi pačučēt turpat.. /Lee/(Since manam laptopam nobiris wifi, rakstu kā madis :D)
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 11th, 2011 - 08:53 am
(Link)
Tad jau labi ka nepamanījāt teleportu starp priekšējiem sēdekļiem :D
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba