BoRdo -

About  

Previous Entry Nov. 25th, 2009 @ 04:13 pm Next Entry
Jā joki turpinās. Kolēģis te gribēja savu auto noņemt no uzskaites lai nākamgad nebūtu nodoklis par ceļu jāmaksā par visiem gadiem kurus tas auto stāvējis pagalmā bez apskates. Bet pat noņemot no uzskaites auto bez tehniskās apskates nelietotu ir jānomaksā ceļu nodoklis.
Baigi interesanti sanāk. Es maksāju nodokli par to ka es atsakos lietot auto... Tas šķiet ir tikai pie mums iespējams!
(Tell`me)
From:[info]dzeina
Date: November 25th, 2009 - 04:23 pm
(Link)
what?
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: November 25th, 2009 - 04:45 pm
(Link)
Nū doma tāda. Tu neesi neko darījis savam auto vissu gadu. Tehniskā teiksim beigusies jau pagājušogad. Tākā pieņemam, ka auto nav braukts pa mūsu ceļiem (jo tas būtu pārkāpums). Soo beidzot tu izdomāji, ka nu i nah to miskasti. Gribu viņu norakstīt un noņemt no uzskaites. Soo tu aizbrauc uz CSDD un iedod tehnisko pasi, bet lai norakstītu šo auto no tevis pieprasa Ceļu nodokli. Tākā mazākais ko var pieprasīt ir gads tad jānomaksā gads.
Es tikai domāju Ko darīt tiem servisa darbiniekiem kuriem piemēram pagalmos tusē līdz pat 10 dažādiem lūžņiem kuri tipa atlikit vēlākai saremontēšanai. Tagad sanāk ka no pirmā janvāra ierubīsies skaitītājs. Un kad beidzot kādu lūzni (piemēram pēc 10 gadiem) izdomās norakstīt tad no viņa iekasēs to ceļu nodokli par visiem 10 gadiem kopš nākamā gada janvāra. Tāpēc... kexis izdomā norakstīt visus savus 10 auto šī gada 30 decembrī. A lai to izdarītu no viņa pieprasa ceļu nodokli par vissu 2009 gadu par katru auto! Epaaaaaaa
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: November 25th, 2009 - 04:41 pm
(Link)
Es ceru, ka tikai par pēdējo gadu?
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: November 25th, 2009 - 04:47 pm
(Link)
Nū pagaidām ir par pēdējo gadu. vēlāk būs par katru gadu kurš ir pēc 1mā janvāra 2010! :) Bet neskatoties uz to ka par gadu, ja tev nav tehniskās tas nozīmē ka tu nedrīksti braukt un tas nozīmē ka tev arī nebūtu jāmaksā nodoklis. Es vēl piekristu, ja tu tehnisko beidzot izdomā nokārtot, Nū tas nozīmētu ka tu taisies ar to auto braukt, soo maksā ragā, bet tak par atteikšanos no braukšanas nebūtu jāplēš āda pār acīm pāri! Fail!
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: November 25th, 2009 - 04:54 pm
(Link)
Nu, lieku reizi neatkārtošos. Piekrītu, ka ceļa nodoklis iekļaut akcīzē ir ok.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba