BoRdo -

About  

Previous Entry Nov. 19th, 2008 @ 02:28 pm Next Entry
Liepājas apmeklējums.


Brauciens uz Liepāju izvērtās gaužām raibs ar patīkamo un nepatīkamo devu.
Sākās viss ar nepatīkamo devu, kad sestdien iesprūdām ap 17:00 uz jūrmalas šosejas, jo redz tie latvijas ceļu un tiltu būvētāju GURU bija izdomājuši, ka redz 5cas transporta joslas taču var novirzīt vienā, slikti izbraucamā. Nostāvējām 2h korķī kurš bija aptuveni 3km garš... Varbūt arī vairāk, jo biju pārāk izbesījies, lai piefiksētu patieso attālumu.

Aizbraucām līdz liepājai. Atdevām Svenu gādīgās Vecvecāku rokās un devāmies izklaidēties. Un kā smejies vai nē izrādījās, ka "Fontaine Palace", notikās sanctimony koncītis. Spēlēja kautkāds "Backflow" (Pēc viņu uzstāšanās mēs ar Viku viens uz otru apskatījāmies ar jautājumu "Kas tie tādi bija?") NO OFENCE, Viņu vienīgā sakarīgā dziesmele bija tā kuru dziedāja basists nevis solists :)

Tad izlēkšoja Tarzana blice "Sia Radikal". Es pat teiktu ļoti patīkami nospēlēja un kad šamie beidza spēlēt bija mazuma piegarša.
Pēc iepriekšējiem uz skatuves kāpa Somu blice "Burden AD". Ģitāru meistari šai grupiņai manā skatījumā parādīja, kā to dara Somijā un atstāja patīkamu iespaidu.
Tad nu paši sanctimony iznāca pavemt klausulē, kas ir mikrafons. . . . Daudz izteikies nevēlos, jo blice un stills nav man vistuvākais.

Tad nu nesagaidījuši pašas koncerta beigas ar Viku aizvilkāmies līdz statoilam, jo gribējās rīt un arī ribās man bija jau 300grami Jack Daniels. Un Vika pārāk neatpalika ar šņabi un enerģijas dzērieniem.
Nākamā diena bija vairāk kā gulšņāšana un nekā nedarīšana. Aivilkāmies līdz jūrai un Vikas sencis uztaisīja, ekskursiju manai māsai pa Liepāju. Diena bija megavējaina līdzarto viļņi jūrā bija mežonīgi lieli un jūra arī bija gandrīz līz pašām kāpām aizlīdusi. NICE.

Un pirmdien ap kādiem 16:00 izbraucām no Liepājas uz Rīgas pussi. Šeit sākās otrs nepatīkamais moments. Manai Mazdiņai atņirdzās krāsniņa. Un vairs ne acī nesildīja salonu. Ta nu pārsalušus vēl pa ceļam pārsteidza sniega segas biezums starp Grobiņu un Skrundu.
Rīgā iebraucot izbraukājāmies gar dažiem izgaismotajiem Objektiem. Un atkal nedadz pastāvējām korķos.

Kopumā ļoti patīkams holidayzis. Atslēdzos uz 3 dienām no geiminga un labi pavadīju laiku ar man visdārgākajiem cilvēciņiem.
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: November 19th, 2008 - 03:13 pm
(Link)
haha, es 6dien braucu ar autobusu, un arī iesprūdām uz Jūrmalas šosejas, un tad šoferis gribēja baigi asprātīgais būt un apbraukt caur babīti or smth un tad mēs maldījāmies kaut kādas 40 min, kamēr izbraucām kkur uz Liepājas šosejas :D
[User Picture Icon]
From:[info]_adriana_
Date: November 19th, 2008 - 03:29 pm
(Link)
izklausās dikti nice, ja neņem vērā tos dažus fail :)
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba