BoRdo -

About  

Previous Entry Jun. 26th, 2007 @ 01:10 pm Next Entry
Da ko jūs piesējāties? Nu nebiju es tik trakā pālī lai neko nesaprastu. + DC Bi galīgi down. Un ja padomā kā parasti ir Cubam vai kādam citam kas noiet pagrabā tad es vel biju way to far away from pagrabs. Es biju tikai pie pēdējā pagraba pakāpiena :)
(Tell`me)
From:[info]buka
Date: June 26th, 2007 - 01:44 pm
(Link)
da nu lab tev :P*
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: June 26th, 2007 - 04:26 pm
(Link)
Kurš tad tev piesienās?
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: June 26th, 2007 - 04:30 pm
(Link)
BTW visi uz maiņām bija lejā (izņemot mani &D ).
Logs vienā brīdī bija galīgi daun. Tu arī, kā jau zināms. Nu DC bij vislielākajā tārpā (vai vismaz uzvedās visdebīlāk no visiem lejā gājušajiem). Capone un Hatters, šķiet, vispār nebija tuvu zaptei. tres ar biku gāja lejā, lai arī kā viņu beibe centās bremzēt (nu labi, ka vismaz bremzēja, citādi jamam atkal būtu bakdoors, un nāktos meklēt manu atvilkni).

Bet anyway, neredzu neko sliktu ka kāds bija lejā, jo tā ir normāla tādu pasākumu parādība, un man prieks, ka izņemot DC neviens nekārtības netaisīja. Jāņi bija labi. Noteikti labāki nekā pagāšogad, kurus es pavadīju guļot Romā viesnīcā, cenšoties izgulēties lai nākamajā rītā dotos uz lidostu.
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: June 26th, 2007 - 04:34 pm
(Link)
es biju lejā, un pēkšņi, kad beidzās dzeramie, es biju augšā :D un tad atradās Tava rezervīte...kura tā arī palika nepiebeigta :o)
From:(Anonymous)
Date: June 27th, 2007 - 11:23 pm

tr

(Link)
kas ir DC? Vikas bračka?
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba