BoRdo -

About  

Previous Entry Nov. 10th, 2006 @ 10:05 am Next Entry
Bljatj. Kam ir domāts IT SOS telefona nummurs. Nē šamie izdomā, ā nu jā šitas kex te visu darija šodien dafai zvanīsim arī pa nakti. :)
Nē nu jā bij jau ta ka es pats vareju izdarīt vissu lai man nezvanītu, bet tomēr ... 4:30 ZVANS. 5:50 AIZGāJU ATKAL GULēT.
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: November 10th, 2006 - 10:20 am
(Link)
teu zvana arii bez visa sos telefona? :D
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: November 10th, 2006 - 10:48 am
(Link)
Atbildīgs darbiņš, huh ?

Ja drīkst zināt, cik teu pa to maksā? I mean - ok tagad tev ir pārbaudes laiks or so, bet principā uzskatu, ka par tādu darbu tev ir visas tiesības saņemt vismaz 500-700 uz rokas! Ņemot vērā visus darba likumus etc. Kas tev darba īgumā rakstīts attiecībā uz virsstundām un ārpusdarba laika izsaukumiem? Vai tev ir līgumā minēts konkrēts darba laiks?

Redz, man ir tāda situācija, ka darba līgumā minētais darba laiks ir 9:00-18:00 + 1h pusdienām tajā iekšā. Protams, ka uz doto brīdi man nesagāda problēmas šad tad pastrādāt arī ārpus šī laika, taču ja man rastos kāda vēlme nestrādāt, es vienmēr varētu kādam iebakstīt līgumu sejā, un pieprasīt 2x samaksu par strādāšanu ārpus noteiktā darba laika.
Arī ar priekšnicību šo jautājumu jau esam sākuši risināt, un pagaidām ejam uz klientu servisa līgumu pārtaisīšanu, ka gadījumā, ja izsaukums ir ārpus darba laika, klients maksā par izsaukumu, neatkarīgi no servisa līguma.

Prinicipā, uz doto brīdi (kādu pirmo pus gadu) tev nekādu opciju nav. Bet ar laiku, kad tev būs kaut kāda teikšana un kad tu kļūsi neaizvietojamāks, es domāju, ka tev būs visas iespējas savu darba dzīvi atvieglot. &)

Katrā ziņā - TURĀS! Lai spēķs ir ar tevi un lai debesugājēja gars tevi sargā!
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: November 10th, 2006 - 11:39 am
(Link)
ja tu vairs neesi sos telefons, tad pa nakti vajag skaņu atslēgt, lai viņi visi iet...nu kaut kur citur ar savām nakts problēmām! ;)
From:[info]buka
Date: November 10th, 2006 - 01:53 pm
(Link)
shoriit to pashu teicu.... :)
From:[info]lodzinjsh
Date: November 10th, 2006 - 11:40 am
(Link)
lai speķis ar Tevi!
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba