BoRdo -

About  

Previous Entry Aug. 3rd, 2006 @ 12:11 am Next Entry
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 3rd, 2006 - 07:51 am
(Link)
Un ja taa padomaa, man pat ir aizdoma, ka tu izlidoji loadinga laikaa. Jo liek kad laidu speeli bij 5v5 un itkaa visiem saveejiem bij jaabuut iekshaa!

Bet nu es saprotu, ka ja pasham kaut kas notiekaas, tad HOST LOH!
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: August 3rd, 2006 - 11:00 am
(Link)
Ja es būtu izlidojis lodinga laikā tad man būtu nokāries w3! Nekad vel nekas nav noticis kamēr lodojās. Mana aizdoma ka kādu gribēji izmest un nejauši izlidināji mani laukā un ptorams neapskatijies vai vissi ir iekšā.! + Manis spēles laikā nebija. Toestj mans gerojs pat nebija iekš to spēli... I guess! ... Sou Host loh!... Kapēc ta man tā nekad nav bijis kad es hostēju?
Vienk vaig sekot līdzi spēlei!

Un tikai nevaig stāstīt ka tagad tu neesi vainīgs... Man atnāca mazais zaļais gariņš un nahrenizēja vissu pasākumu! PSC!
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 3rd, 2006 - 11:36 am
(Link)
Es nevienu aaraa nemetu!
Pie kam cik atceros, serverii tu ienaaci otrais aiz manis uzreiz. Soo. Hz kas tev tur notika, bet es diez vai tevi vareeju izmest, par cik serveris piepildiijaas aatri, un nevienu aaraa es vispaar nemetu.

Var gadiities, ka es nepamaniiju, vai tu esi, vai nee. Bet ja tu pats teici, ka biji iejoinojis, tad hz kas tev tur notika!
Esmu gandriiz 90% paarliecinaats, ka es tevi aaraa neizmetu!

+ veel viens moments: vareeji chataa kaut ko bljaut! Kaa jau teicu, es visas speeles garumaa nepamaniiju ka tevis nav, since paarsvaraa skraideleeju viens. Un dotas saakumaa neredzeeju nekaadus uzraxtus, jo runaaju ar tevi chataa. Par to jautaajumu chataa "kas notika?" es domaaju tu prasiiji, jo bij nezheeliigi ilgs loadings! Un taapee taa arii nenojautu par ko iisteniibaa tu prasi.

Kaa jau mineeju - vienmeer ir viegli atrast vainiigu, ja pats neko taj situaacijaa pat nemeeginaaji labot. Ierakstiiji chataa 2 rindinjas un apklusi. Buutu chataa taa arii uzraxtiijis, ka izlidoji - es buutu restarteejis.

Soo. Shoreiz es uzskatu, ka tu nepamatoti saceeli traci!
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba