bodyshop

(no subject)

Mar. 30th, 2022 | 01:07 pm
From:: bodyshop

esmu pamanījusi, ka šis smīns ir jo spēcīgāks jo cilvēks ir mazākā kontaktā ar savu ķermeni (citām domāšanas daļām, kas nav kognitīvā funkcija) un citu ķermeņiem, varbūt šo neapsīkumošu.
hipijiem/garīgajai kopienai var daudz piesieties, jo tas bieži ir intelektuāli, politiski un estētiski apšaubāmi, es par viņiem noteikti neaģitēju, bet diemžēl "pieaugušo" struktūrās, kurām nevar piesieties intelektuāli utt., piedāvā ļoti maz veidu un vietu, kur par sevi rūpēties. varētu pat argumentēt, ka notiek kaut kāda ķermeņa nolaupīšana. kā man nesen teica viena post-PhD pētniece - "we study for years and we write papers and present them to each other in conferences but it does not necessarily make the pain go away"

vienalga kādā nozīmē eksistē šūnu atmiņa, ir pilnīgi skaidrs, ka tā eksistē, un ievērojami pārsniedz mūsu vēsturisko atmiņu. ja zinātne pagaidām nodala ģenētiku un neirozinātni, jo tas palīdz lietas aprakstīt, sadalīt un pētī, tad fine, so be it, bet gaidām kvantu lēcienu (nesistemātiska evidence, un ne tikai uzvedības novērojumos balstīta) par traumu ietekmi uz ģenētiku un "paaudžu traumām" eksistē pilnīgi noteikti)

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: