blond

[info]up @ 23:42: nu mammas recepte ir tāda, ka vāra (kārtīgi izskalotus) putraimus ūdenī (nu laikam kādi 2 l, tā uz aci) ar mazu šķipsniņu sāls, tad, kad putraimi tuvu mīkstiem, lej litru piena, kad atkal uzvārās, lej kefīru vai rūgušpienu (arī apmēram litru), kas nu pa rokai. un kad tas viss savelkas kunkuļos, ņem no uguns nost, vāku virsū un lai stāv. tad tie putraimi piebriest līdz galam. kad ēd, liek skābo krējumu klāt. nākamajā dienā būs ieskābusi. bet man vislabāk putra garšo pirmajā dienā. kamēr salda un silta.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba