blond

[info]blond @ 23:05: nu, cik cilvēku, tik garšu. ir varianti (tie laikam skaitās Vidzemes), kur uzreiz liek klāt pienu, bet es taisu pēc Kurzemnieku receptes - pienu pielej tikai ēdot. Tas arī liekas kaut kā higieniskāk. Garša - galvenais, putraimus vārīt bez sāls, to ieber katrs savā šķīvī pēc garšas. Skābums - gaumes lieta. Rūgušpiena kinkuļu daudzums - tāpat. Man liekas, nevaja neko gaidīt, jāsāk tik eksperimentēt.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba