blond

[info]blond @ 20:01: skābputra
Ar saraudzētu Limbažu pienu skābputra iznāca laba.
Kā jau minēju - Talsu piens sapuva. Tas man liks arī turpmāk ikdienā dot priekšroku Limbažu piena produktiem.
Ņēmu apmēram 2l ūdens un 200 ml putraimu, man bija tikai 1 l rūgušpiena. Nākamai reizei jāņem 2 l rūgušpiena un varbūt kādi 250 ml putraimu.
Ir jau skāba un garšīga, bet vēl jau rīt pirms ēšanas jālej klāt piens, jāliek krējums (ja grib), jāiedrupina biezpiens, tā ka lai skābst vien tālāk, nelikšu ledusskapī vēl šo nakti.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba