blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:19: Fū. Gribēju tikai pateikt, ka tas ir paveikts. Jebļa dienas garumā. Beigās vēl atradās viens, tieši viena, tieši viena vieta bērnam uz SAS, kas iznāca daudz lētāk par airbaltic, kurš, pie tam, vairs nevarēja piedāvāt pavadoni. Vēlreiz fūūū. man šķiet, es to izdarīju labi un maksimāli lēti šitādam baram.

Comments

From:[info]dute
Date:27. Maijs 2013 - 21:25
(Link)
A. lidos viens pats mājās no ārzemēm? wow, man tas liekas tāds grown up stuff. man bija 15, kad es sāku raudāt vilcienā, jo nokavēju pieturu Asari un nācās izkāpt Vaivaros
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Maijs 2013 - 21:38
(Link)
nu paga, paga! ar pavadoni tak! otrs A, kurš tagad jau liels, pirmoreiz lidoja vispār 7 gadu vecumā. un aizmirsa lidmašīnā savu pasi, aizbāztu aiz trubas tualetē.
From:[info]dute
Date:27. Maijs 2013 - 21:45
(Link)
kas ir tas pavadonis? no aviokompānijas personāla?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:27. Maijs 2013 - 21:51
(Link)
nu, tur izstrādāta tāda sistēma - konkrēts aviosabiedrības vai lidostas cilvēks pieņem bērnu lidostā no konkrētas personas (vecākiem, skolas personāla vai tml., kas iepriekš ierakstīta anketā un uzrāda dokumentus). tad aviosabiedrības cilvēks no lidostas nodod bērnu kādam stjuartam, galamērķī stjuarts atkal nodod bērnu lidostas cilvēkam, bet tas tālāk sagaidītājam (atkal uzrādot dokuemtu). katrai aviosabiedrībai ir citi standarti, no cik gadiem var lidot viens pats. bet nu tik salda nav tā dzīve ar pavadoni, kā izklausās, jo kad veco A sūtīju pirmo reizi, un viņš ne vārda nesaprata angliski, un tikai iemočīts kaut kādā slēgtā istabiņā, lai sagaidītu, kamēr kolektēs pārējos transfera bērnus, laimīgs viņš nejutās:)
From:[info]dute
Date:27. Maijs 2013 - 23:18
(Link)
ū, izklausās skērī, bet mūsdienu bērni jau pavisam cita suga, gan jau viņi drošāki
From:[info]dzeina
Date:27. Maijs 2013 - 23:47
(Link)
Tu esi varonis.
[User Picture]
From:[info]larisa_davai
Date:27. Maijs 2013 - 23:47
(Link)
hm, man arī šis tieši šobrīd ir aktuāli. saki, lūdzu, ko nozīmē "air baltic vairs nevarēja piedāvāt pavadoni"? bija pieejamas biļetes, bet ne pavadonis?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Maijs 2013 - 00:03
(Link)
Jā, tieši tā. vasarā diezgan daudz bērnu braukā no/uz valodu nometnēm un tā maiņa notiek sestdienās, svētdienās, un, izrādās, ka airbaltic vienā lidmašīnā neņem vairāk par 5 pavadāmiem bērniem. uz mums vajadzīgo datumu visas piecas vietas jau bija rezervētas.
[User Picture]
From:[info]larisa_davai
Date:28. Maijs 2013 - 05:05
(Link)
paldies. man jāsūta bērns no rīgas uz barselonu jūlija beigās. jācer, ka tas nebūs tik populārs maršruts vientuļiem bērniem - viņai jālido konkrētā datumā, jo otra biļete jau nopirkta.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Maijs 2013 - 08:12
(Link)
Jā, es pueņemu, tur nebūs problēmu, bet labāk jau piesaki savlaicīgi.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:28. Maijs 2013 - 00:04
(Link)
man piedāvāja dienu ātrāk vai dienu vēlāk, bet tas nederēja, jo tajās dienās skola nenodrošina transfēru.
Powered by Sviesta Ciba