blond

[info]annuska @ 21:28: nesapratu, ko tu par to domā, taču man šis raksts šķiet aizkustinošs, jo dažās rindkopās ir it kā atmaskots fenomens, kuru tā pārzinātāji studē gadiem.

es, piemēram, nezinu, kas tur notiek, un aizdomīgi jau tas viss izskatās, taču manam bērnam tādā veidā tika izārstēts nevis klepus vai iesnas, bet vairāki nopietni bronhīti, strutainā angīna un vidusauss iekaisums, kurus bija konstatējuši tradicionālie mediķi, kuri savukārt, nezinādami, ka viņu izrakstītās antibiotikas netiek lietotas, pēc nedēļas priecājās par to labo iedarbību:) ja tas ir placebo, tad ļoti labs.

saprotu, ka manas mammas žultsakmeņu sairšanu var saistīt ar pozitīvu domāšanu un meitas bronhītu izbeigšanos un alerģijas samazināšanos ar bērna izaugšanu, nevis homeopātiju, taču Marijai tik tiešām vairākas reizes pāris dienu laikā pārgāja akūti iekaisumi. tā kā es es nezinu, KAS tur notiek, bet kaut kas tur notiek.

vēl ir interesanti, ka Romas katoļu baznīca neatzīst homeopātiju, t.i. tai nav oficiāla viedokļa šai jautājumā, bet liela daļa priesteru stāsta, ka homeopātija nāk no sātana, jo tas izgudrotājs ir bijis sātanists vai kaut kas tāds. Marijas krustmātei viens no bērniņiem pirmo gadu prakstiski visu nodzīvoja pa slimnīcām, antibiotikas bija lietotas katru mēnesi un imunitāte čupā. tad nu pēc dažiem mēnešiem homeopātes aprūpē viņam bija ideāla asinsaina un slimības izbeidzās, bet tad mamma nejauši izpļāpājās priesterim un priesteris pateica nē. viņa ir pavisam nopietni ticīga un uzreiz paklausīja, tomēr bērniņš, par laimi, jau bija paguvis atveseļoties:)

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba