blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:50:

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:19. Jūlijs 2005 - 10:13
(Link)
Nē, nav jāreģistrējas, vispār jocīgi, vajadzētu rādīties tēmai konferencē. Bet nekā daudz jau tur nav. Pāris idejas, kā sēdināt - piem. jūrmalā smiltīs, izrokot bedrīti, un mājās autokrēsliņā ar paliktni kājai, tā, lai var kādu galdiņu pielikt, uz kā spēlēties, u.tml.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:19. Jūlijs 2005 - 12:00
(Link)
Vai, šitie ir labi padomi. Vai nevari pateikt vēl kādu?
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:19. Jūlijs 2005 - 14:15
(Link)
nu rekur ir pilns tas jēdzīgākais teksts:
lai veicinātu dzīšanu iesaku jums pamasēt (glaudīt, patipināt ar pirkstiem, ar dažādām mantiņām - gumijas, mīkstajām utt, bumbiņu ar asumiņiem ripināt) veselo kāju tai rajonā (jums apakšstilbu), kur otrai lūzums. Tas sekmēs asinsapgādi arī slimai kājai lūzuma vietā un nodrošinās ātrāku dzīšanu.
Tad vēl centieties uzņemt tā pavairāk kalciju (vēlams ar produktiem).
Par sēdināšanu - var izmantot autokrēsliņu (ja ir stabils) un zem slimās kājas (ģipša) salikt spilvenus vai ko tam līdzīgu un galdiņa vietā izmantot virtuves ķebli un tad jau tik fantāzijām vaļu (tā virtuvē arī ēst var palīdzēt gatavot - ar plastmasas plastelīna nazi gurķi labi griežas)
Smilškastē vai jūrmalā smiltīs var izrakt un izveitot ieslīpu bedri (kā krēsliņu ar slīpu atzveltni) ieklāt dvieli un būs mazam cilvēciņam iespēja arī pa smiltīm parakties (tik vēlams dvieli uzklāt arī uz kājām, lai smiltis "neaizlien" aiz ģipša.

Vairāk tur nekas derīgs, manuprāt, nav. Mums pašiem nekad šitā nav bijis nevienam bērnam.
Powered by Sviesta Ciba