Comments
Pieļauju, ka man viņas likās labas tāpēc, ka nezinu, kādām jābūt:) plāksnes noteikti bija par biezu un krēms par šķidru, bet, kad sasūcās iekšā, garšoja super:)
Man arī šoreiz plāksnes par biezu. Kūkai, kad gatava, jābūt apmēram 2cm biezai, ne vairāk.
Es tiešām domāju, ka tā vaina margarīnā. Ar sviestu taisīt nevar - jo sviests ir par treknu, izplūst, nesanāk kārtaina tā mīkla. Bet margarīnam jābūt "veco laiku", tādam cietam, laika ar samērā mazu tauku procentu.
Es tiešām domāju, ka tā vaina margarīnā. Ar sviestu taisīt nevar - jo sviests ir par treknu, izplūst, nesanāk kārtaina tā mīkla. Bet margarīnam jābūt "veco laiku", tādam cietam, laika ar samērā mazu tauku procentu.
(Reply to this) (Parent)