(bez virsraksta)

Apr. 16., 2023 | 08:29 pm
No:: ernuerna

o jē, pankūkas es pati sen kā vairs neēdu, bet turpinu cept, kā bērnībā iemācījos. Un fundmentāls moments, ka iet iekšā visi tie piena produkti, kuri paši par sevi jau so so. Un pankūkas aiziet uz urrā. Vēl jau otro gadu ar ilūziju ar "mazliet veselīgāku" pārtiku, es taisu uz kliju bāzes, bet kviešu miltus tāpat drusku jāber klāt, jo citādi pankūkas nelīp un izšķīst uz pannas neglītā gļeckā. Mums kaimiņos ir lieliska z/s, kas pati ražo visus šos miltus un klijas, un citi kaimiņi ražo govspiena produktus, esmu sajūsmā, ka varu dabūt visu pa tiešo, un izmantot savā šodienas ģimenē, mazliet pārvērsti turpinot savu bērnības sakni.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: