esplanade

(bez virsraksta)

Apr. 16., 2023 | 04:52 pm
No:: esplanade

O, jā, tēvamammas ceptās reņģes marinādē ar daudz sīpoliem. Vēl tagad tas ir etalons, kuram tuvu vairs neesmu ēdis. Un viņa cepa ļoti mazas, ļoti tumšas frikadeļizmēra kotletītes, kuras bija specifiski rūgtas vai nu pastāvīgas piededzināšanas vai kāda citas sastāvdaļas dēļ. Bet līdzīgs, pat baudāms rūgtums bija arī viņas ceptajām aknām un melnajai tējai.
Mammasmammas virtuve asociējas ar tomātiem+gurķiem kefīrā un ļoti daudz dillēm. Un tomātiem želejā, un ar aliču zapti un vispār vis kaut ko konservētu. Ā, un ar t.s. Rojas delikatesi, ko viņa gan tikai gādāja, nevis pati taisīja.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: