(bez virsraksta)
Dec. 8., 2018 | 12:48 am
No:: mufs
man ir trauma ar biešu (un pupiņu) piededzināšanu
gaļu es gandrīz nemaz mājās negatavoju, taču riktīga trīcgaļa un kokletes garšooo... diemžēl pareizi gatavojošie ir gandrīz izmiruši
vēl jau arī tas,ka tas iet no paaudzes paaudzē,ka "es jau neko, vot vecmamma taisīja tāāāā"
grūti saprast,vai tā ir bērnības neatkārtojamā garša,vaitiešām kādas īpašas kotlešu iemaņas
ar "modernajiem"ēdieniem ir vienkāršāk,var improvizēt, jo nav,lielākoties, tāda standarta
gaļu es gandrīz nemaz mājās negatavoju, taču riktīga trīcgaļa un kokletes garšooo... diemžēl pareizi gatavojošie ir gandrīz izmiruši
vēl jau arī tas,ka tas iet no paaudzes paaudzē,ka "es jau neko, vot vecmamma taisīja tāāāā"
grūti saprast,vai tā ir bērnības neatkārtojamā garša,vaitiešām kādas īpašas kotlešu iemaņas
ar "modernajiem"ēdieniem ir vienkāršāk,var improvizēt, jo nav,lielākoties, tāda standarta