stradnieks

(bez virsraksta)

Jun. 3., 2013 | 06:39 pm
No:: stradnieks

pati jau arī ultimātu ieslēdz - iztīriet bērnunamus, tad piķojiet paši, ja nevarat, tad, moš, kaut ko sametīsim.

- tiešām nezinu, bet, cik 'vienkārši' ir adoptēt sīci? Kaut kā dzīvojot šai saulē un šai valstīt, esmu saskāries, ka jebkura komunikācija ar iestādi rezultējas nebeidzamā frustrācijā un, galvenais, nezināšanā par rezultātu.
- kurš un kas dēvē mākslīgo apaugļošanu par 'luksusa preci'? Tad jau arī plastiskās operācijas pēc masektomijas, ir luksusa prece, sievietei taču nekas tur nav vajadzīgs, nu un, ka rētas, nu un, ka dēlis. Maksts vēl ir, olnīcas arī - viss ok. Bet tomēr pirms pāris gadiem cīnījās par to, lai sievietēm apmaksātu valsts šīs krūšu atjaunošanas operācijas. Nezinu, vai un kas tur ir panākts. Bet būtībā - luksusa prece.
- par gēniem. Piedod, atvaino, bet skaļā ķengāšanās gan cibā, gan tvnet, gan visur citur par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem, ka krievi 'izpisuši' letiņu lumpeņus vienos vārtos bez vazilīna, liecina, ka pat tāds sociāls konstrukts kā 'nacionalitāte' ir ūberproblēma, tad, ko gan Tu gribi, kad cilvēks domā par SAVIEM gēniem. Nekā tuvāka par to nav. Loģiski, ka viņi grib nodot savus gēnus. Loģiski, ka pāris gadus veci un sveši gēni neaizlāpīs šo dīvaino iegribu.

Rados ir jauns pāris, pārdzīvo pamatīgi, viņi paši piķo + ir kaut kāds jau atbalsts atsevišķām procedūrām, neērti prasīt sīkāk.. Bet man viedoklis ir tāds, ka tas nav tomātus stādīt uz balkona un šķendēties, ka neaug nekas, labāk aiziet veikalā nopirkt.

Un ja jau runājam par racionalitāti. Tad nafig tos bērnunamus. Vai nu izšaujam tīrus un ieekonomējam normālu piķi, ko guldam neauglības profilaksei, problēmu novēršanai. Vai arī slēdzam ciet - tāpat no turienes nāk ārā tikai sabiedrības deklasētie elementi. Bērni nav jāaudzina, viņi paši aug.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: