24 April 2011 @ 03:35 pm
 
Ok happy Easter my dear fluffy friends!

Lai vai kā tagad varu mierīgi sēdēt rakstīt to inglorious bastard kas visu manu dzīvi jauc un neļauj lasīt jauku tehnisku grāmatiņu sauktu par "motocikli idiotiem".
Vispārībā jāsaka, ka šī nedēļa pagājusi visai pamatīgā neprāta zvaigznē, pirmām kārtām trešdiena, kad dodies tikai ar cilvēkiem parunāt mazliet bet tev tas viss beidzas ar pamatīgiem melniem jokiem un dziļām filozofikām atziņām pie sarkanvīna glāzes un cigaretēm.
Ceturtdiena, eh metāla koncis, Rockabilly, alus un bezdievīgs daudzums cigarešu, kas izsmēķēts visai neilgā laika sprīdī. Well Fuck you, tas bija episki.
Un, protams, satieku te izskatās visai pazīstamu cilvēku Komētu, kas godīgi sakot tovakar varēja nogāzt jebkuru cilvēku no desmit soļu attāluma. (Man beidzot pieleca no kurienes cēlies teiciens Dressed to Kill)
Un tad vēl paliek piektdienas nakts, kas iegāja vēstures anālēs kā diena kad es izmēģināju sevi bārmeņa ampulā, nu tagad es laikam bārmeņiem došu biežāk un lilākas dzeramnaudas it sevišķi ņemot vērā cik smagi tiem jāstrādā, 12h intesīvas skraidīšanas. Dman man liekas es nometu vismaz pāris KG.
Nu jā, sestdiena, atceros tikai to ka es migu ciet katrreiz kad apsēdos ilgāk par 10 min.
And that's about it.
Vēlreiz priecīgas Lieldienas!

p.s.

Sitiet pareizās olas.
 
 
( Post a new comment )
Heinz: Tressilas[info]zarkavii on April 24th, 2011 - 03:57 pm
Tu esi dzīvs, tu esi vesels.And that`s ok!

Tev ar priecīgi!
(Reply) (Link)
[info]komeeta_naak on April 24th, 2011 - 07:27 pm
oh wow. thanks :)
kur tad Tu bārmeņojies?
(Reply) (Link)
[info]scelenty on April 26th, 2011 - 04:30 pm
Mh,mh, kur tev jāpiķo dzeramnauda?
(Reply) (Link)