ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
a) Bet ja tur bioloģiski nav sieviešu lietu, t.i. sievietes anatomijas un fizioloģijas tad tur nevar ārstēt sieviešu lietas. Nu teiksim tā, ja man nav dzemdes un es uzstāju ka man jāārstē miometrija leiomioma, tad tas nav iespējams jo man nevar būt miometrija leiomiomas. Varbūt man ir kāds cits audzējs, tas jāpārbauda. Varbūt man nepieciešama psihoterapija.

b) Kompetenti ārsti par to zina bet zina arī šo interveces veidu blaknes tāpēc ir ar to ļoti uzmanīgi. Nu tas ir līdzīgi kā ja man ir ķermeņa nepieņemšanas disforija (ir tādas, reāli) tad viņi nesāks ar kājas amputāciju bet sāks atkal ar psihoterapoju, jo vaina jau ir nevis kājā bet galvā. OK, reāli ir iespējams ka tās izmaiņas galvā izārstēt neviens neprot un tā kāja ir jāamputē jo citādi pacients nepārtraukti mēģinās izdarīt pašnāvību.

c) OK nekompetence gadās. Tas ir tāpat kā mums te viens ģēnijs paziņoja ka miokarda infarkts neesot ārstējams vai cits ģēnijs neatrada operablu audzēju.


/transgender mēdz būt medicīniski atšķirīga grupa nekā to biological sex nosaka / Nu jā viņiem ir iatrogenic hormonal disbalance, tas ir mākslīgi izraisīta endokrīna slimība. Jo kur ir problēma- tie hormoni strādā kā tīkls un homeostats, nekad ne kkur vienā veidā un ja to sistēmu izjauc tad blaknes ir visdažādākās sākot no mentālām un beidzot ar onkoloģiskām. Tas atkal ir kāpēc parast to nedara un ar to nevajag aizrauties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?