black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2024-05-10 00:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
4dienu rītos var vērot kā pa ielām brauc nelabi dvakojoša lielizmēra mašīna no kuras laukā lec cilvēki un vāc atkritumus. Manā pieredzē tie vienmēr ir vīrieši. Un nez vai tāpēc, ka sievietes to ļoti vēlas darīt, bet viņām to neļauj valdība, brutāli ignorējot kvotas (jo īsta vienlīdzība būs tikai tad, kad katra sfēra būs pārstāvēta 50/50). Meinstrīma feminismā bieži tiek runāts par stikla griestiem, taču netiek pieminēta stikla grīda. Saprotami, jo kāda gan feminismam daļa gar stikla grīdu.




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2024-05-10 11:39 (saite)
Nu redzi, sabiedrības pašlabums pieprasa lai vīrieši būtu vīrieši un sievietes būtu sievietes, vai arī dabiskā veidā sabiedrība zaudē savu dzīvotspēju un vietā atnāk, vai rodas savādāka sabiedrība, kas ciena dabisko kārtību. Bet nu pietiks te bārstīt pērles.

Būšanu par sievieti sliktā dzīvē tev navajadzētu uztvert tik personīgi, tas varbūt ir tikai karmiskais sods par iepriekšējā dzīvē sadarītajām cūcībām esot vīrietim, vai arī vienkārši šīs dzīves slikto izvēļu sekas. Abos gadījumos tava nākotne ir tavās rokās, nevis starp kājām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2024-05-10 11:43 (saite)
Ja vien neesi prostitūta, kas labos amatos nokļūst caur gūltu :), tad nākotne var bū,t gan starp kājām, gan mutē, gan rokās, no priekšas un no pakaļas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?