black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2023-06-18 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rye College, formerly known as Thomas Peacocke Community College, is a coeducational secondary school with academy status, located in Rye, East Sussex, England.

Ir 3 bioloğiskie dzimumi un nenoteikts skaits dzimšu, ja skolēni tam nepiekrīt, tad viņiem vai nu ir jāraksta paskaidrojums un jāizglītojas par tēmu vai arī jāpamet skola, jo herētiķiem tajā nav vietas.


Audio


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]methodrone
2023-06-18 16:08 (saite)
No waaayyy.. Is it a quote?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]black_robin
2023-06-20 01:35 (saite)
Tie apgalvojumi ir no skolotājas teiktā, kas dzirdams ierakstā. Meitenēm ir 13 gadu. Daglass Marejs nesen vērsa uzmanību uz to, ka visu šo meiteņu mūžu pie varas te ir bijuši konservatīvie.

Jau kādu laiku ir tā sajūta, ka augstajos amatos esošie tikai mēğina uztrāpīt, kas varētu simpatizēt viņu elektorātam un tad ar skaļām frāzēm nodrošināt sev balsis, bet ko šie cilvēki domā patiesībā un kam tic - nav ne jausmas, tas var būt jebkas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2023-06-20 15:35 (saite)
Man šķiet, ka ego kults ir, protams, pārņēmis arī politiķus. Everybody cares so much of their image, and fake 'virtue' ka they are willing to sacrifice common sense, reason, logic, facts, truth, just so they would look good in the eyes of ideology. It is definitely some sort mass psychosis. Honestly.. i wouldn't put satan past it at this stage. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?