Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

1. Mar 2017

[info]biezpientaure

17:43

loģistika. atkarīgs no tās, cik naski var atgādāt.
par visu pasauli nebūtu tik drošs, bet no vāczemes atbrauc, nu, diezgan svaiga.
nezinu, cik ilgi nostādina - šķiet, esmu lasījis, ka maksimums co2 izdalās pirmajās 24st., pēc tam var pakot un tālāk jau pakām ir ventiļi.

par noslogotām kafejnīcām, tur laikam iepakojuma standarts ir 4kg maisi, bet par grauzdētavām lasīju, ka ir variants - šorīt, vakar grauzdētu samaļ un mazliet patur pirms gatavošanas - maltai kafijai laukums daudz lielāks un nav pupiņas biezā apvalka, tomēr izdalās ne tikai gāze, bet izgaro arī eļļas.
nezinu, vai tas ir šortkats lai neglabātu vai meklējot garšas nianses, droši vien pirmajās stundās pēc grauzdēšanas vēl kautkādi procesi notiek, vismaz kamēr pilnībā atdziest. grauzdēšana ir vēl cita disciplīna, kas man pagaidām beigusies - grauzdējot ir tāda smaka, ka dzīvoklī to nevar darīt.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..